چه عوامل موجب ابتلا به سرطان معده می شوند؟

مصرف طولانی مدت غذاهای سرخ شده و نمک سود شده   
 غذای الوده به باکتری به خصوص مصرف طولانی مدت غذاهای آماده
 عفونت بانوعی باکتری با نام هلیکوباکترپیلوری                                                                                                                                                
 کاهش اسیدیته معده 
 جراحی معده درگذشته 
 تماسهای طولانی با داروهایی که ترشح اسید معده را می کاهند.
 زخم های معده وبرخی پولیپها( پولیپهایی که استعداد بدخیمی دارند)
 در افراد  دارای گروه خونی A نسبت به گروه خونی O  ، میزان  بروز سرطان معده بیشتر است 
 همچنین مطالعات، عوامل خطرزای زیر را برای سرطان معده یافته اند:
بسیاری از اشخاص مبتلا به این بیماری 72 سال یا بیش تر از آن سن دارند.
در مردها بیش تر از زن ها احتمال ابتلا به سرطان معده وجود دارد.
سرطان معده در آسیایی ها، جزیره نشین های اقیانوس آرام، اسپانیایی ها و آمریکایی های آفریقایی تبار شایع تر از آمریکایی های سفیدپوست غیراسپانیایی است.
مطالعات نشان می دهد افرادی که رژیم غذاییشان پر از غذاهای دودی، شور یا ترشی  باشد، ممکن است در معرض خطر مضاعف ابتلا به سرطان معده باشند. از سوی دیگر خوردن میوه و سبزی های تازه محافظی در برابر این بیماری است.
 کم خونی «پرنیسیوز» (بیماری خونی ای که بر معده اثر می گذارد)
اگر فکر می کنید در خطر ابتلا به سرطان معده هستید، باید با پزشکتان درمیان بگذارید. پزشک شما ممکن است بتواند به شما راه هایی برای کاستن از خطر پیشنهاد کند و یا برای معاینات متعارف برنامة زمان بندی شده ای ارائه دهد

سایت نمناک
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1394-10-30 11:30        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ     
 
تمامی حقوق این سایت متعلق به واحد غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد
استفاه از مطالب باذکر منبع بلامانع است